Good reads, Netflix & muziek

Over alleen naar de film gaan

Thuis kan ik geen film uit kijken, maar ik ga wel heel graag naar de bioscoop. Helaas is dat niet altijd evident als single-zijnde en spreken niet alle films die ik wil zien, ook mijn vriendinnen aan.

In de loop van de lente kreeg ik een gratis filmticket en zocht ik met een vriendin naar een gepaste datum om samen nog eens naar de bioscoop te gaan. Geen enkele datum bleek uiteindelijk te lukken en werd er telkens geannuleerd.

Omdat mijn ticket dreigde te vervallen (gratis of niet, zou toch zonde zijn, niet?) en ik stiekem heel graag naar WonderWoman wilde gaan kijken, besloot ik om in mijn eentje naar de bioscoop te trekken. Ik zag regelmatig alleen mensen naar de bioscoop trekken en vond dat altijd een beetje vreemd. Ik kom zelf ABSOLUUT NIET graag op plaatsen waar ik niemand ken of alleen ben :-/

Maar eigenlijk vond ik het wel leuk om naar een film te gaan kijken die me wel erg interesseerde, ook al was ik alleen. Die dag besloot ik om wat vaker alleen naar de bioscoop te trekken en dat heb ik sindsdien ook gedaan. Ik denk dat ik nu ongeveer 1 keer per 1 à 2 maand een film in mijn eentje ga bekijken. Alleen de pauze blijf ik een vervelend moment vinden, maar dan kijk ik gewoon even op mijn telefoon, haha 😀

bioscoop en film

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s