HOME (is where the heart is)

I’m back!

Hey allemaal,

Even een berichtje om te laten weten dat er terug meer blogs gaan verschijnen op deze pagina.

Ik ben er een tijdje tussenuit geweest wegens een heel druk werkschema (ik combineerde twee jobs en een opleiding die veel tijd vraagt), maar ik ben onlangs van job veranderd en is het iets rustiger geworden in mijn agenda. (iets, niet veel, maar iets 🙂 )

Er gaat hier wel wat veranderen op de blog. Ik wil nog steeds voor een suikervrije levensstijl gaan, maar het zal nog een tijdje duren voor ik terug nieuwe receptjes kan proberen.

Om redenen die ik nog niet meteen hier ga plaatsen is er gisteren een gastric bypass bij mij uitgevoerd en nu moet ik het eten terug stilaan opbouwen. Gisteren mocht ik 50 ml water per uur drinken, tegen de avond begon ik misselijk te worden. Vandaag mocht ik 100 ml water per uur drinken en het wringde me serieus tegen. Morgen zou ik mogen starten met yoghurt en zo ga ik terug moeten opbouwen.

Afbeeldingsresultaat voor gastric bypass
Voor degenen die nieuwsgierig zijn: dit gebeurt er met je maag (en dunne darm) bij een gastric bypass.

De receptjes zijn dus even niet voor nu, maar ik hou jullie op de hoogte van de vooruitgang en ik kan nog steeds bloggen over Netflix-series, beauty en andere lifestyle-dingen.

 

Tot snel!

Sonda xx

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s