Recepten

Aardbeienmuisjes

Enkele weken geleden moest ik babysitten op mijn allerliefste petekindje (ik ben zo gek op hem ❤ ) Omdat ik hem van het school ging halen en heel de namiddag voor mezelf ging hebben, dacht ik, ik zal hem eens goed verwennen 🙂 (Het is een klein kaasmonstertje)

Ik zocht even op Pinterest en vond allerlei kindvriendelijke gerechtjes, waarvan deze aardbeienmuisjes ook regelmatig verschenen. Ik heb ze wel een klein beetje aangepast, want normaal worden de staartjes van snoepveters gemaakt en dat is nu eenmaal niet zo gezond voor (kinder-)tandjes.

Ze zijn echt heel simpel klaar te maken, ik leg het hieronder even uit:

Ingrediënten:

 • Aardbeien
 • Een paar sprieten speltspaghetti
 • Chocolade drops 80%
 • Roomkaas
 • 1 Babybel

Hoe maak ik dit nu?

 • Kook enkele slierten speltspaghetti
 • Spoel de aardbeien
 • Verwijder de kroontjes
 • Aan de ronde kant duw je nu twee chocolade drops in de aardbei, zodat je oortjes krijgt
 • Dip de spitse kant van de aardbei in roomkaas
 • Maak met behulp van een tandenstoker 2 oogjes van roomkaas op het muisje
 • Breek de spaghettislierten in 3 en leg ze willekeurig op een bord
 • Leg nu de aardbeienmuisjes op de spaghettislierten, zodat het lijkt alsof de aardbei een staartje heeft
 • Snijd een babybel in partjes en verdeel over het bord
 • Smakelijk!

Sonda xx

En gesmuld dat hij heeft 😀 ❤

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s