Recepten

Smoothies

Heel eerlijk? Ik ben echt TOTAAL GEEN ochtendmens. Dus, als ik ’s morgens enkele minuten tijd kan winnen en langer onder mijn donsdeken kan blijven liggen, dan ben ik content. Ontbijten deed ik lange tijd niet, omdat die 15 minuten vroeger opstaan, me echt te veel zijn. Ik vertrek rond 6u15 naar mijn werk en dat is al onmenselijk vroeg :-O

Daarom, tadaaaaam, heb ik mij een smoothiemaker aangeschaft (die stond enkele weken geleden in de Lidl EN was roze, #hebbenhebbenhebben)

Wat is nu mijn ontbijtritueel?

Ik maak op het voorhand (meestal is dat in het weekend) fruit klaar en bewaar dit in doosjes in de diepvries.

 

Elke avond haal ik zo een doosje uit en laat het gedurende de nacht ontdooien in de koelkast.

IMG_3379
Alles in de beker om te blenden

’s Morgens gooi ik alles in de beker van mijn blender en voeg nog wat fruitsap (100% sinaasappels) of Griekse yoghurt toe (en héél af en toe wat Açaipoeder) en duw ik een minuutje op de knop. Mijn ontbijt ‘to-go‘ is klaar!

Gemakkelijk, snel & lekker! 😉

Deze smoothies dronk ik deze week onderweg naar mijn werk.

 

 

  • Naast deze smoothies dronk ik ook een detoxthee (met een speciale blend voor ’s morgens) en water.

 

Sonda xx

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s